Ultimele Știri

România dezamăgește în fața Ungariei

România a dezamăgit, astăzi, în fața Ungariei, după ce spectacolul și victoria pe care o așteptau milioane de români s-a lăsat așteptat, iar meciul dintre România și Ungaria a avut loc într-un contrast incendiar oferit de fanii celor două echipe.

În debutul partidei, Răzvan Raț a încercat o centrare în fața porții, dar portarul maghiar a intervenit fără probleme. În minutul 5, selecționerul Victor Pițurcă este nevoit să facă prima schimbare în urma accidentării lui Dorin Goian, care este înlocuit cu Florin Gardoș, în timp e fanii români au încercat să creeze atmosfera unui meci depășit de rivalitatea dintre cele două naționale, creând o coregrafie pentru a reaminti întregii țări despre România Mare. De cealaltă parte a stadionului, mesajul afișat lângă suporterii maghiari: „România este stat național, suveran, unitar și indivizibil”, a accentuat și mai mult atmosfera spectaculoasă însoțită de fumigene și petarde. 

După o repriză dominată de jucătorii români, selecţionata Ungariei reuşește să înscrie cu 6 minute înainte de pauză, dar golul este anulat pentru poziţie de offside, iar în ultimele minute dinainte pauzei, în urma unei centrări venite din partea lui Raț, Raul Rusescu marchează un gol de senzație și aduce România în avantaj.

În debutul celei de-a doua reprize, jucătorii noștrii nu s-au mai regăsit și am avut parte de faze de atac anemice, abia spre minutul 70, Rusescu înscrie din nou cu capul, dar golul este anulat.

Până la finalul partidei România nu se mai regăsește pe teren, jucătorii noștri fiind din ce în mai agresivi. Încep a curge cartonașele galbene în urma unor faulturi repetate și maghiari reușesc egalarea prin Dzsudzsak, care înscrie dintr-o lovitură liberă.

Finalul partidei nu aduce nimic bun și reprezentativa noastră nu se mai regăsește. România – Ungaria se încheie 1-1 și pierdem cele două puncte valoroase din grupă. 

Echipele de start:

România: Tătăruşanu – Chiricheş, Dr. Grigore, Goian (Gradoș 5′), Raţ – Hoban, Pintilii – Maxim (Stancu 85′), Chipciu, Sînmărtean (Tănase 66′) – Rusescu
Selecționer: Victor Pițurcă

Ungaria: Kiraly – Varga, Korcsmar, Juhasz, Kadar – Gera (Tzser 77′), Elek – Lovrencsics (Simon 63′), Dzsudzsak, Stieber (Nikolici 46′) – Szalai
Selecționer: Pal Dardai

IMG_3856

IMG_3831

IMG_3826

IMG_3974

IMG_4015

IMG_3967

IMG_3948

IMG_3904

IMG_3928

IMG_3926

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*