Ultimele Știri

România devine o opțiune sigură pentru refugiați, după atentatele din Franța. Aceștia încep să forțeze granițele

Refugiaţi sirieni în Turcia

Lucrurile pentru România par să se schimbe, după ce serviciile de securitate ne asigurau până acum că nu avem de ce să ne facem griji în privința unui val de refugiați ce ar putea lovi România. 

După atacurile teroriste din Franța și mai ales după mesajele deloc liniștitoare din partea grupării teroriste Stat Islamic, serviciile de securitate au luat măsuri sporite.

România se numără și ea printre țările vizate, ținând cont de faptul că militarii români au sprijin SUA în fiecare război. Până acum însă, nu au existat pierderi omenești, iar planurile teroriștilor au fost neutralizate de Serviciile Române de Informații.

În acest context și după măsurile draconice luate în Franța și alte state occidentale cu privire la refugiații care continuă să vină din Orientul Mijlociu și nu numai, surse din zona serviciilor de informații susțin că peste 100 de refugiați au încercat granița României.

Dupa atentatele de la Paris, 100 de persoane din tarile orientale au vrut sa intre in Romania. Unele dintre ele nu prezentau nicio suspiciune ca ar avea legaturi cu structuri teroriste, insa, pentru a ne lua masuri de precautie, nu li s-a permis accesul pe teritoriul Romaniei. Mai bine previi, decat sa combati. Este adevarat, pana in acest moment nu exista dovezi clare ca aici ISIS ar planui ceva. Insa, nu putem sa stam linistiti, sa ne culcam pe o ureche„, susține un responsabil din cadrul acestor servicii, conform știripesurse.ro.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*