Ultimele Știri

România a împrumutat UE cu peste 5 miliarde de euro. Să revină Nuți Udrea, să „absoarbă” ea!

Am trăit să o vedem și p-asta! Am dat bani cu găleata Uniunii Europene. Mai exact , între 2007 şi 2012, România nu a atras nici jumătate din fondurile europene  După ce că a absorbit doar 4,1 miliarde de euro din cele 9,6 cu care a contribuit la bugetul UE, România a mai pierdut alte 300 de milioane de euro din diferența de curs valutar, notează jurnaliștii de la Ziua News.

Absorția mică de fonduri europene nu reprezintă o noutate. Ce nu știam este această sumă uriașă, care ne arată cât de jos suntem și cât de incapabili s-au dovedit guvernanții din perioada menționată. Înscrisă acum în cursa pentru Cotroceni, Elena Udrea lăuda în luna iunie a anului trecut guvernarea PDL, cea care ar fi  adus cei mai mulți bani pentru proiecte în Covasna. Mai precis, Udrea a susținut că în perioada cât a condus Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului, județul Covasna a beneficiat de investiții în valoare totală de aproximativ 100 de milioane de euro, din care peste 66 de milioane de euro din fonduri europene.

Păi dacă suntem atât de înapoiați și am ajuns să cotizăm la UE cu aceste peste 5 miliarde de euro, cotizație care vine tocmai din perioada în care Elena Udrea era top de top în politica românească, atunci soluția e una singură. Să revină Nuți și să „absoarbă” ea. Dacă tot zice că se pricepe așa de bine și e atât de „sugativă” la fondurile astea europene.

Comentarii prin Facebook

2 Comentarii on România a împrumutat UE cu peste 5 miliarde de euro. Să revină Nuți Udrea, să „absoarbă” ea!

  1. Aceasta „gaura neagra ” (E.Udrea)absoarbe tot ,absolut TOT .Noua asa ceva nu ne trebuie (vorbesc de politica romaneasca) .Romania nu este CASA CU LAMPADAR ROSU .S-o ia besescu acasa si sa se joace cu ea.

  2. Ma cac pe ochii tai, Marinescule !

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*