Ultimele Știri

Români aflați la bordul unui tren Sofia-Istanbul, răniţi într-un accident feroviar

Mai mulţi români de la bordul unui tren Sofia-Istanbul au fost răniţi într-un accident feroviar, în orașul Plovdiv.

tren

Mai mulți cetățeni români, printre care și un copil, au fost răniți ușor după ce locomotiva a lovit primul vagon al unui tren internaţional care asigura o legătură între Sofia şi Istanbul, la Plovdiv, potrivit agenţiei bulgare Focus.

Nouă persoane au fost primite la Spitalul Universitar din Plovdiv. Printre cei opt străini se află cinci români, un portughez, un spaniol şi un german. Copilului rănit în accident nu i se precizează naționalitatea.

În momentul producerii accidentului, locomotiva efectua manevre, cu o viteză de 15-20 de kilometri pe oră, de ataşare la tren. Cauzele exacte ale accidentului sunt încă necunoscute. Celorlalţi 60 de pasageri le-au fost oferite mijloace alternative de transport.

O cetăţeană bulgară, originară din oraşul Dimitrovgrad, a fost rănită grav în incident. Femeia are nasul rupt şi prezintă traumatisme la nivelul pieptului şi abdomenului. Ea este grav rănită, dar starea ei este stabilă, potrivit Spitalului Universitar din Plovdiv, care a anunțat într-un comunicat.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*