Ultimele Știri

Româncă moartă în Italia într-un accident stupid, după ce soțul a abandonat-o pe autostradă. Ce a scris femeia în ultima postare pe Facebook

carabinieri

O femeie de 37 de ani, originară din România, și-a pierdut viața intr-un accident stupid pe o autostradă din Italia, după ce soțul ei a abandonat-o pe marginea drumului.

Sâmbătă seara, Claudia Tolu (37 de ani), din Constanța și sotul ei, Nello Alfonso Caputo (47 de ani) se întorceau acasă, în Valle d’Aosta, pe autostrada A26, când o ceartă violentă a izbucnit între ei. Furios, bărbatul si-a abandonat sotia pe marginea drumului și a plecat mai departe. Femeia a pornit în beznă pe banda de urgență și a mers circa 20 de kilometri până când, la o curbă, a fost secerată de o mașină condusă de un bărbat de 67 de ani din Alessandria. Când ambulanța a ajuns la fața locului, în jurul orelor cinci dimineața, Claudia murise.

Soțul ei, care ajunsese la destinație, dar hotărâse să doarmă în mașină, a fost anunțat de tragedie dimineața de vecini. Când a aflat vestea și de la polițiști, a amenințat că se sinucide și a fost internat în secția de Psihiatrie a spitalului din Aosta.

romanca

Șoferul sexagenar va fi judecat pentru ucidere din culpă, iar văduvul, pentru complicitate. „Nu am putut face nimic ca să o evit, mi-a apărut brusc în față”, a declarat conducătorul auto.

romanca 2

Potrivit presei locale, românca s-a mutat in Valle d’Aosta în 2006, când s-a și căsătorit cu Caputo. Ultima postare pe pagina ei de Facebook este dedicată soțului: „La mulți ani soțului meu scump și adorabil Alfonso Caputo care azi împlinește vârsta de 47 de ani. La multi ani iubitule”, a scris ea, pe 8 martie.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*