Ultimele Știri

Românca inginer care a fost dată afară de celebrul Elon Musk după ce a adus în discuție calitatea mașinilor Tesla. Ce nereguli descoperise aceasta

Cristina Bălan, un inginer proiectant de la uzina Tesla din California, a fost dată afară de Elon Musk după ce a dezvăluit faptul că problemele legate de calitate au crescut pe măsură ce producţia Tesla Model S a urcat. Numele româncei apare într-un articol publicat astăzi de Wall Street Journal.

După ce Cristina Bălan a ridicat problema calității mașinilor Tesla, a fost forţată să demisioneze, potrivit declaraţiilor sale consemnate de Wall Street Journal. După ce a părăsit Tesla i-a spus lui Elon Musk faptul că inginerii pun componente defecte în maşină, cu toate că ştiu despre probleme.

Aceasta a observat din anul 2014 probleme la nivelul plafonului interior, unde au apărut rosturi tot mai mari, pe măsură ce producţia creştea.

Articolul din WSJ aduce în discuţie faptul că Elon Musk, copilul-minune al industriei auto, anunţa de-a lungul anilor cifre spectaculoase pentru Tesla, dar când veneau rezultatele, acestea mereu ratau proiecţiile. În ultimii cinci ani, Tesla nu a reuşit să îşi atingă mai mult de 20 dintre proiecţiile pe care le-a făcut şi a ratat toate cele 10 ţinte propuse cu diferenţe de aproape un an, conform ZF.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*