Ultimele Știri

Românca Bianca Răzor, campioană europeană

Românca Bianca Răzor a devenit campioană europeană de tineret la 400 de metri.

Atleta româncă Bianca Răzor a cucerit titlul european și medalia de aur la Campionatele europene pentru tineret de la Tallinn (Estonia) la 400 m, realizând, cu timpul de 51″31/100, un nou record al campionatelor continentale.

Medaliile de argint și de bronz în această probă au fost câștigate de Ekaterina Renjina (Rusia) — 51″51/100 și, respectiv Patricja Wyciszkiewicz (Polonia) — 51″63/100.

Pornită din block-start de pe culoarul 4, al favoritei, grație rezultatului cu care s-a calificat, același ca și în finală, 51″31/100, clujeanca a dominat clar cursa, în special datorită forței ei de accelerare pe ultima linie dreaptă, obținând o nouă medalie de aur pe pista stadionului din capitala Estoniei, după cea cucerită la CE de juniori din 2011.

Înaintea ultimei zile, la actuala ediție a Campionatelor europene de atletism pentru tineret, de la Tallinn, România a cucerit 3 medalii, 2 de aur, prin Bianca Răzor și Alin Alexandru Firfirică (disc), și 1 de argint, obținută de Elena Panțuroiu, la triplusalt.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*