Român de 18 ani, practicant de arte marțiale, executat în plină stradă în Portugalia. Ce spun prietenii și familia

  • Adelina Mitrache
  • 31 martie 2016
  • Externe
pistol

Un român de 18 ani născut în județul Satu Mare a fost împușcat mortal în Portugalia. Potrivit presei internaționale, ar fi căzut victima unei răfuieli între două bande de traficanți de droguri.

Tânărul a fost împușcat mortal, într-o încăierare între două bande de traficanți de droguri, susține presa din Portugalia. Trei tineri au deschis focul dintr-o mașină, iar românul a murit pe loc.

Thomas Oros a plecat în urmă cu 3 ani împreună cu părinții lui și sora mai mare în Portugalia. Familia s-a stabilit în localitatea Almancil. Părinții lui munceau în agricultură, iar băiatul studia la școala din oraș.

În timpul liber practica artele marțiale și acum a fost executat în plină stradă, spun martorii, cu mai multe focuri de armă.

Pe pagina lui de Facebook are fotografii și din sala în care se antrena. Presa din Portugalia scrie că tânărul ar fi fost implicat într-o bandă de traficanți de droguri care își dispută supremația cu o altă grupare.

Acasă, în satul Petin din județul Satu Mare, rudele băiatului nu cred că ar fi avut legături cu lumea interlopă:

Iosif Fulop, rudă: „Nu a avut nicio treabă cu drogurile. El a plecat în urmă cu ceva timp în Portugalia, era un băiat tare cuminte și își vedea de școală. Ei trebuiau să vină acasă, în august sora lui are nunta.”

Nagy Jimmy, prietenul băiatului: „Nu făcea parte din nicio bandă, era tare liniștit. Cu siguranță nu avea nicio treabă cu drogurile.”

Iosef Nagy, primarul comunei Păulești: „Știu că era un băiat cuminte și liniștit, nu făcea probleme foarte mari. Părinții sunt tare mâhniți că cei din străinătate scriu că ar fi fost implicat cu drogurile pentru că ei nu recunosc asta. O să îi ajutăm cum putem.”

Când a fost ucis tânîrul, părinții lui se aflau în țară și pregăteau nunta surorii mai mari. Cum au primit vestea cea rea, s-au întors de urgență în Portugalia ca să își aducă băiatul acasă și să îl îngroape creștinește.

Cei 3 indivizi bănuiți că l-au omorât pe Thomas au fost reținuți de către polițiștii Portughezi. Trupul băiatului va fi adus în țară joi seara, iar sâmbătă va fi înmormântat.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *