Ultimele Știri

Roma ia măsuri de precauție împotriva terorismului. Au fost instituite controale suplimentare în jurul obiectivelor turistice

Roma ia măsuri de ”maximă securitate” împotriva terorismului,  a anunţat poliţia italiană, relatează agenţia de ştiri DPA. Au fost instituite controale suplimentare pentru vizitatori, în jurul Colosseumului şi a mai multor obiective turistice din Roma.

Un regim de maximă securitate era deja instituit în apropierea Bazilicii Sfântul Petru, însă acesta a fost extins şi la zona din jurul Muzeelor Vaticanului.

Poliţia a adăugat că măsurile de securitate au fost, de asemenea, sporite în zona Via del Corso, un bulevard comercial populară din capitala italiană, conform Mediafax.

“Zona Colosseumului a fost plasat sub un regim de maximă securitate”, se afirmă într-un comunicat al poliţiei din Roma, în care se mai indică faptul că accesul la acest obiectiv turistic se va face prin intrări păzite de poliţişti.

Filiala egipteană a reţelei teroriste Stat Islamic a transmis, de curând, o inregistrare video în care anunța că va comite atentate în Israel şi în Europa, ameninţând că va cuceri oraşul Roma, capitala Italiei.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*