Ultimele Știri

Robu se distrează prin Dubai și îi pune pe timișoreni să îi plătească factura la telefon

nicolae-robu-plaja-ibiza

Primarul Nicolae Robu îi pune la plată pe timișoreni. După ultima sa vancanță petrecută în Dubai, Primăria a plătit doar pentru traficul de date şi apeluri telefonice în roaming de pe mobilul lui Robu suma de 11.379 lei plus TVA, adică 14.109,96 lei, echivalentul a peste 3200 de euro, informează pressalert.ro.

Edilul a plecat într-un concediu de o săptămână cu familia și cu vicepreședintele PNL Timiș, Dumitru Dinulescu.

La întoarcere , Robu a declarat presei că “în primul rând, nu am de unde să ştiu cât a fost factura pentru că mie nu îmi vine o factură individualizată pe numărul meu şi nu mă ocup de urmărirea acestor costuri. Asta în primul rând. Nu ştiu dacă a fost atât sau nu a fost, ce ştiu este că eu folosesc telefonul şi din România şi din străinătate ca să comunic cu cetăţenii. Comunic intens prin email cu aparatul primăriei, de asemenea comunic prin Facebook.

De asemenea, mă ţin la curent cu ce se întâmplă urmărind pe web diverse site-uri şi aşa cred că este normal să facă orice om politic şi roaming-ul este foarte costisitor. Nu ştiu dacă factura se ridică la cât spuneţi dumneavoastră, după câte cunosc, dar s-ar putea să nu fiu bine informat, repet, nu este zona de care mă ocup eu, în primărie contractul este mult mai global şi există o anumită sumă care se plăteşte pentru un număr de telefoane, printre care este şi al meu. Nu cred că avem o anumită factură pe telefonul meu”. Legat de mutarea abonamentului său la Retim, Robu a comentat că „nu ştiu, nici nu ştiu dacă s-a întâmplat ce spuneţi dumneavoastră, că nu mă ocup de problema aceasta”.

Edilul-şef al Timişoarei, Nicolae Robu, a găsit o nouă explicaţie şi alţi vinovaţi pentru suma de 3.200 de euro achitată din bani publici.

La 2 luni de la acest eveniment, edilul-şef al Timişoarei, Nicolae Robu, a găsit o nouă explicaţie şi alţi vinovaţi pentru suma de 3.200 de euro achitată din bani publici.

Subiectul facturii a devenit din nou unul fierbinte în plenul de marţi al CLT, când consilierul PSD Alfred Simonis i-a cerut liberalului Petrică Flolică să facă o anchetă şi vizavi de facturile edilului şef, la fel cum a făcut pentru neplata chiriei de la sediul PSD Timiş.

În acest context, edilul şef Nicolae Robu a explicat în plen că „am cerut să mi se trimită poze de la deszăpezire. Nu am vrut să vă dau importanţă că aţi fost ridicoli tot vorbind că primarul Timişoarei a cheltuit acea sumă, care desigur pare mare pentru omul de rând. Nu am vrut să mă dezvinovăţesc. Nu am nicio vină, am muncit pentru Timişoara. Primarul nu poate sta rupt informaţional de ce se întâmplă în ţară.

Nu s-ar fi întâmplat aşa dacă compania de telefonie mobilă m-ar fi avertizat la ce valori am ajuns. Dacă aş fi ştiut la ce valori se ajunge, aş fi spus stop informării video mai devreme şi m-aş fi informat şi fără telefon, dar nu m-a atenţionat nimeni şi lucrul acesta este verificabil”, a spus Robu.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*