Ultimele Știri

Robert Negoiță, la DNA: Mi-au pus de şapte ani sechestru pe tot. Mă mai ajută fratele, când am nevoie de bani

Actualizare – 12:50 –  Primarul Sectorului 3 a precizat că în declaraţia lui de avere sunt trecute toate bunurile cu care a mai rămas, care sunt puse deja sub sechestru.

„M-aţi întrebat de avere. Mi-au pus deja de şapte ani sechestru pe tot, mi-au scos deja la licitaţie cea mai mare parte, le-au valorificat. Uitaţi-vă în declaraţia mea de avere. Încă ce n-au apucat să valorifice figurează în declaraţie, dar tot este sub sechestru”, a adăugat Negoiţă.

Întrebat dacă îl mai ajuta fratele său, Ionuţ Negoiţă, când are nevoie de bani, primarul Sectorului 3 a răspuns afirmativ, precizând că oricine ar face la fel.


Primarul sectorului 3, Robert Negoiţă, s-a prezentat vineri la Direcţia Naţională Anticorupţie, în dosarul în care este cercetat pentru evaziune fiscală.

Negoiță a declarat, la intrarea în seidul DNA, că nu știe motivul pentru care a fost chemat. După 30 de minute, acesta a părăsit sediul, precizând că i-au fost comunicate obiectivele unei expertize.

„Am fost anunţat că se va face o expertiză. Vom face şi noi o expertiză în paralel. Aşa că asta este tot. (…) În mod normal o expertiză stă la baza oricărei discuţii nu?„, a spus edilul.

În 14 aprilie, DNA a anunţat că procurorii au dispus efectuarea urmăririi penale faţă de Robert Negoiţă, primar al sectorului 3, la data faptelor administrator al unor societăţi comerciale, cu privire la comiterea infracţiunii de evaziune fiscală în formă continuată.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*