Ultimele Știri

Rizea, despre o eventuală arestare: Dacă trebuie să înfrunt asta, e un examen pentru mine şi asta e viaţa

rizea

Deputatul PSD Cristian Rizea a declarat, luni, după ce a ieşit de la audierile din Comisia juridică a Camerei Deputaţilor, că este pregătit în cazul în care va fi arestat şi a spus că a ajuns în această situaţie pentru că a dorit să candideze la Primăria Sectorului 5.

”Acest dosar are o singură probă. În această speţă a mai existat un proces acum 5 ani, în 2011, când l-am câştigat în faţa Agenţiei Naţionale de Integritate, repet, cu acelaşi obiect, cu aceeaşi sumă de bani, iar acel martor care în 2011 a declarat cu mâna pe Biblie în faţa unui judecător într-un fel, astăzi la 5 ani de zile are o declaraţie total schimbată pentru că în aceşti 5 ani a comis anumite ilegalităţi, a ajuns în închisoare şi şi-a negociat libertatea lui cu preţul libertăţii mele”, a susşinut deputatul PSD Cristian Rizea.

El a spus că se află în această situaţie din cauză că şi-a dorit să candideze la Primăria Sectorului 5 şi ”să facă ceva pentru oamenii de acolo”.

”Trebuia să renunţ mai de mult, n-am ascultat pe cine a trebuit”, a spus deputatul, însă a refuzat să dezvăluie numele persoanei la care se referă.

Întrebat dacă este pregătit şi pentru varianta în care va fi arestat, Rizea a răspuns afirmativ.

”Dacă trebuie să înfrunt asta, e un examen pentru mine şi asta e viaţa”, a arătat Cristian Rizea.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*