Ultimele Știri

RIO 2016: Marian Drăgulescu s-a calificat în finala la sărituri la Jocurile Olimpice. Andrei Muntean, în finala de la paralele

marian dragulescu

Gimnastul Marian Drăgulescu, în vârstă de 35 de ani, s-a calificat în finala la sărituri la Jocurile Olimpice de la Rio, însă a ratat accederea în ultimul act la sol. De asemenea, Andrei Muntean a obţinut calificarea în finala de la paralele.

Marian Drăgulescu s-a calificat în finala de la sărituri cu nota de 15.283, a treia notă din concurs obţinută şi de alţi trei gimnaşti. De asemenea, Andrei Muntean s-a calificat în finală la paralele, nu însă şi la individual compus.

Marian Drăgulescu nu a prins finala de la sol, după două ratări la acest aparat. Epuizat la finalul evoluţiei, fostul multiplu campion mondial a fost notat cu 12.800. La acelaşi aparat, Andrei Muntean a obţinut 13.733.

Drăgulescu a început concursul cu o evoluţie la bară fixă, aparat la care a primit nota 12.133, iar celălalt gimnast român prezent la Jocurile Olimpice de la Rio, Andrei Muntean, a obţinut 13.833.

Chiar dacă nu s-a calificat în finala la individual compus, Andrei Muntean va mai concura la competiţia din Brazilia, în finala de la paralele, unde a primit nota 15.466.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*