RIO 2016. Irina Begu a fost eliminată în proba de simplu la turneul de tenis de la Jocurile Olimpice/ Monica Niculescu joacă luni cu Svetlana Kuzneţova

  • Adelina Mitrache
  • 8 august 2016
  • Sport

Irina Begu, a 31-a jucătoare a lumii, a fost eliminată, duminică, în primul tur la Jocurile Olimpice de la Rio, scor 4-6, 6-3, 3-6, de Nao Hibino (84 WTA), din Japonia, sportivă pe care a învins-o în urmă cu o săptămână la turneul de la Florianopolis.

Irina Camelia Begu (31 WTA) a început foarte slab meciul din primul al turneului de la Jocurile Olimpice şi s-a văzut condusă cu 4-0 de Nao Hibino. Sportiva din România nu a cedat şi a câştigat patru game-uri consecutive, restabilind egalitatea. Begu a avut, din nou, probleme la serviciu în game-ul 10, pe care l-a cedat şi, totodată, primul set cu 6-4.

În manşa secundă, rolurile s-au inversat. Irina Begu a făcut break-ul în jocul inaugural şi şi-a conservat avantajul până la final, impunându-se cu 6-3. În decisiv, Begu a resimţit oboseala după turneul de la Florianopolis, de săptămâna trecută, unde a reuşit să câştige trofeul şi a cedat cu 3-6.

La rândul său, Monica Niculescu va juca în turul al doilea de la Jocurile Olimpice, cu Svetlana Kuzneţova, din Rusia, a opta favorită pe lista capilor de serie. Meciul se va disputa luni, începând cu ora 17:00 (ora României).

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *