Ultimele Știri

RIO 2016: Echipa de handbal feminin a României a pierdut meciul cu Norvegia la distanță de un punct

Echipa naţională de handbal feminin a României a fost învinsă în meciul cu Norvegia, cu un scor de scor 27-28, în grupa A de la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, Brazilia.

În urma acestei înfrângeri, româncele au șanse foarte reduse să se califice în sferturi. Singura speranță stă într-o posibilă viitoare înfrângere a Spaniei de către Angola.

Echipa națională a Norvegiei a preluat conducerea jocului încă din primele 12 minute, când se înregisra un scor de 7-5. România a fost în avantaj abia în minutul 20, scor 10-9, când a fructificat la maximum o dublă eliminare în tabăra adversă, înscriind trei goluri consecutive.

La pauză, Norvegia a intrat în avantaj de un singur gol, 14-13 şi a gestionat foarte bine şi debutul părţii secunde. În minutul 39, norvegiencele s-au desprins cu 21-17.

Cristina Neagu a fost cea mai bună marcatoare a României, cu 11 goluri şi a încheiat meciul în lacrimi, simţind că România are şanse mici de a mai continua la Jocurile Olimpice. Handbalistele lui Tomas Ryde aşteaptă o victorie din partea Angolei cu Spania pentru a ajunge în sferturile de finală, conform Mediafax.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*