Ultimele Știri

Revoluționarii continuă protestul la sediul Guvernului

Revoluționarii care au organizat proteste în fața și în interiorul Guvernului în aceste zile sunt nemulțumiți de faptul că nu au primit un răspuns din partea premierului cu privire la retragerea OUG privind obligativitatea obținerii de noi certificate.

Dorin Popa, unul dintre reprezentantii revoluționarilor, care a intrat în greva foamei și a participat, ieri, la discuțiile cu ministrul delegat pentru Dialog Social Liviu Pop, a declarat că acțiunile de protest vor continua și astăzi atat în fața sediului Guvernului, cât și la prefecturi și la Palatul Cotroceni.

După ce Victor Ponta nu a transmis niciun mesaj privind revendicările acestora, deși le-a promis o întâlnire în care se va discuta pe marginea problemei sesizate, revoluționarii acuză Executivul că încearcă doar să tragă de timp, pentru că nu-și doresc retragerea actului normativ.

„Fac apel către cei aflați în greva foamei să înceteze protestele. Nu cred ca în perioada în care se fac aceste reparații ei trebuie să își expună viața. Voi solicita o procedură de urgență pentru modificarea ordonanței”, a spus Liviu Pop.

De asemenea, revoluționarii vor picheta și la Palatul Cotroceni, pentru a cere președintelui Klaus Iohannis să medieze conflictul dintre revoluționari și Executiv.

Începând de luni cinci revoluționari au intrat în greva foamei, iar, astăzi, s-au mai alăturat doi dintre cei care sunt nemulțumiți de prevederile ordonanței de urgență prin care se cere să îndeplinească mai multe cerințe pentru a dispune de indemnizație. 

Deși nu au primit de mai bine de trei ani indemnizația, li s-a promis că vor fi plătiți cât mai repede, mai ales ca în buget sunt prevăzute sumele necesare.

Revoluționarii au început protestul, luni, în fața Palatului Victoriei, unde s-au adunat peste 350 de persoane și au continuat până marți, când au fost peste sută dintre ei.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*