Ultimele Știri

Revoluționar invalid, aruncat pe scări în sediul PNL, după ce i-a cerut certificatul lui Vasile Blaga

Ghoorghe Zainea

Revoluționarul Gheorghe Zainea a venit la ședința săptămânală a PNL pentru ai cere lui Vasile Blaga certificatul de revoluționar.

Gheorghe Zainea este invalid și se poate deplasa doar în scaun cu rotile. Acesta a strigat în sediul PNL, la o portavoce, numele liderilor PNL și i-a cerut certificatul de revoluționar lui Vasile Blaga. 

La finalul reuniunii, revoluţionarul a susţinut că a fost împins cu căruţul pe scările din interiorul clădirii, el fiind însoţit de fiul său. Ulterior, la sediul PNL a ajuns un echipaj de poliţie, revoluţionarul spunându-le agenţilor că a dorit să discute cu Vasile Blaga şi Alina Gorghiu. 

 ”Am venit să-i spun domnului Blaga să predea certificatul de revoluţionar (…) Ştiu că nu este revoluţionar şi posedă un certificat de revoluţionar, să-i spun să predea acel certificat. Şi să-i spun doamnei preşedintă Gorghiu să nu mai spună la televizor că ei vor să preia puterea, să-i spun «Dom’le, vrem să facem bine României». Şi s-au deranjat foarte tare că de ce le atrag atenţia şi vorbesc aşa”, le-a spus Zainea poliţiştilor, notează Mediafax.

Revoluționarul afirmă că Vasile Blaga i-a făcut semn unei persoane, care l-ar fi aruncat pe scări, de faţă cu liderul PNL. Totodată, el a cerut să fie văzut de un doctor, precizând că este operat la coloana vertebrală şi îi sângerează operaţia. Ulterior, la sediul partidului a ajuns o ambulanţă care l-a ridicat pe revoluţionar.

Gheorghe Zainea

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*