Ultimele Știri

Retrospectivă, 25 de ani de tristă amintire

S-au împlinit 25 de ani de la Revoluția din 1989, 25 de ani de tristă amintire le-am putea spune, 25 de ani în care România a fost jefuită, distrusă și îndatorată cu aproximativ 90 de miliarde de euro.

S-au scris mii de pagini și romane despre revoluție, și despre emanații care au preluat puterea în decembrie 89′ așa că am realizat o retrospectivă în imagini cu cei care ne-au condus în ultimii 25 de ani. Operațiunea decembrie 89′ a produs cea mai mare decepție din istoria poporului român după pierderea celui de-al doilea război mondial. 

Deși mulți se înghesuie să ne prezinte libertatea și cât de bine trăim noi astăzi după 25 de ani de democrație originală, lucrurile nu stau chiar așa. România a fost distrusă, a devenit un stat incapabil să se autoîntrețină deși a avut toate cele necesare dezvoltării, relief, resurse naturale și zero datorii externe.  Industria României a fost distrusă bucată cu bucată și vândută la fier vechi. Agricultura a fost pusă la pământ prin distrugerea sistemelor de irigații, totul a fost distrus pas cu pas după un plan bine pus la punct.  Astfel, avem astăzi o Românie în pragul falimentului, deși suntem manipulați prin cifre și ajustări dubioase ale Produsului Intern Brut. 

România mea, a fost condusă și distrusă de ei!

01Ceausescu_ilici_a2a69048c9_thumb_630_380

then-now-ion-iliescu-petre-roman-4209Ion Iliescu: Ce ar fi fost ei, dacă nu aș fi fost eu!

romanPetre Roman: Industia României e un morman de fiare vechi!

10888573_1559474284292652_7536701153835297258_nTraian Băsescu: Să trăiți bine!

Traian-Basescu-si-Silviu-Brucan-la-GDSSilviu Brucan depre revoluționarii aflați în greva foamei în Piața Universității: Le-aș spune să se ducă să mânânce o friptură la frigare!

Iliescu-Constantinescu-Gorbaciov-KGBEmil Constantinescu: „Mă simt mai terorizat şi mai ameninţat astăzi de Securitatea lui Ceauşescu decât pînă în 1990. Eu nu am colaborat cu Securitatea , nu am fost urmărit, sunt o victimă azi. Însă ei m-au bătut şi m-au învins astăzi”

nastase_iliescu_sursa_max_media_blogspot_com_52245500Adrian Năstase: Petrom nu era obiectiv de interes nici pentru americani, nici pentru europeni

teodor-vasiliu-cu-ion-iliescu-si-dan-voiculescu

iliescu-basescu-mediafax-foto-razvan-chirita

roman basescu

Trofeu-Politica

PSD - CEX

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*