Ultimele Știri

Rețea de traficanți de droguri din Târgoviște anihilată de DIICOT

canabis

Optsprezece persoane suspectate că vindeau droguri în municipiul Târgovişte sunt audiate de procurorii DIICOT, în urma unor percheziţii care au avut loc duminică, la locuinţele acestora din judeţul Dâmboviţa şi din Capitală, unde au fost găsite 1,4 kilograme de canabis şi trei arme neletale.

Potrivit Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT), gruparea ar fi fost constituită la sfârşitul anului 2013 – începutul lui 2014, de către 16 persoane, care ar fi procurat şi vândut canabis şi alte droguri de mare risc, precum şi substanţe cu efect psihoactiv unui număr mare de consumatori, în principal în municipiul Târgovişte.

Procurorii DIICOT au făcut, duminică, 17 percheziţii în judeţul Dâmboviţa şi două în Bucureşti, la locuinţele membrilor grupării, de unde au ridicat 1,4 kilograme de canabis, trei plante de canabis ajunse la maturitate, trei arme neletale, cântare electronice de mare precizie, precum şi suma de 4.000 de lei.

Anchetatorii au ridicat 18 persoane, în baza unor mandate de aducere, aceştia urmând să fie audiaţi de procurorii DIICOT, care vor decide dacă îi vor reţine pentru 24 de ore.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*