Ultimele Știri

„Resetăm cele două state românești” | Unioniștii cer Guvern comun

La Chișinău, duminică, a avut loc un marș pentru unire sub genericul ”Resetăm cele două state românești”. Sute de tineri au cerut un guvern comun pentru cele două state românești, având în vedere că atât la Chișinău cât și la București avem interimate. 

„Tragedia de săptămâna trecută din București a arătat clar că în România e nevoie de o resetare a clasei politice. De cealaltă parte, dezastrul social-economic în care a ajuns Republica Moldova a arătat clar că e nevoie de o reorganizare a statului în întregime. Vrem să trăim toți într-o Românie mai bună, iar pentru asta avem nevoie de un guvern comun pentru cele două state românești. Acesta este mesajul nostru pentru politicieni, pentru societatea civilă și pentru ambasadorii altor state la Chișinău”, a declarat Constantin Codreanu, reprezentantul Blocului Unității Naționale.

1-586x319

„Am ieșit astăzi în stradă pentru a cere un singur Guvern. Am oprit la Ambasada SUA, la cea a Germaniei și a României pentru a le transmite simbolic mesajul nostru. Vrem să fim auziți de cât mai multă lume, care să înțeleagă că noi, cetățenii Republicii Moldova, nu vedem altă soluție pentru ieșirea din prăpastia în care a ajuns societatea noastră decât Unirea”, a precizat Vitalie Prisăcaru, reprezentantul Mișcării Civice Tinerii Moldovei.

12208036_1096887213655667_1010145985_n

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*