Ultimele Știri

Replici dure între candidații la președinție Hillary Clinton și Donald Trump, în timpul celei de-a doua dezbateri televizate – VIDEO

Candidații la președinția Statelor Unite Hillary Clinton și Donald Trump s-au întâlnit duminică seara la Universitatea Washington din St. Louis din statul Missouri pentru a doua dezbatere din campania pentru alegerile din 8 noiembrie.

Cea de-a doua dezbatere a avut loc sub forma unui consiliu local, jumătate din întrebări fiind puse în mod direct de către cetăţenii participanţi, celelalte întrebări venind din partea unui moderator. Candidaţii au avut la dispoziţie câte două minute pentru a răspunde.

Conform unui sondaj efectuat de postul CNN, 57 % dintre votanţi consideră că Hillary Clinton a câştigat dezbaterea, comparativ cu 34 %, care consideră că Donald Trump s-a descurcat mai bine.

Donald Trump a organizat, înainte de dezbatere, o întâlnire cu femeile care declară că au fost hărțuite sexual de fostul președinte Bill Clinton.

„Aceste patru femei foarte curajoase au cerut să fie aici”, a declarat Donald Trump, alături de Juanita Broaddrick, Paula Jones, Kathleen Willey și Kathy Shelton.

Hillary Clinton a considerat gestul candidatului republican „un act disperat” și „un truc” pentru a abate atenția de la adevăratele probleme.

După ce a respins acuzațiile lansate de Donald Trump în legătură cu soțul ei, Hillary Clinton a dat asigurări că sunt false și a citat-o pe actuala primă Doamnă, Michelle Obama: „Când încearcă să coboare discuția, încearcă să o ridici”, conform Agerpres.

Trump a declarat că dacă va fi ales va numi un procuror special pentru a efectua o anchetă în legătură cu Hillary Clinton și să facă lumină în afacerea e-malurilor private din perioada în care a ocupat funcția de secretar de stat.

„Dacă câștig, voi da ordin ministrului meu de justiție să numească un procuror special ca să facă lumină în legătură cu situația ta, pentru că niciodată nu au fost atâtea minciuni, atâtea lucruri ascunse”, a afirmat el.

„A fost o greșeală. Am folosit un cont privat. Îmi asum vina. Îmi pare rău. Dar după mai mulți ani de anchetă nimic nu a arătat că cineva s-a folosit de e-mailurile pe care le-am trimis”, a răspuns Hillary Clinton.

Fostul secretar de stat a acuzat Rusia că încearcă să influențeze alegerile americane din noiembrie în favoarea lui Donald Trump. „Niciodată în istoria țării noastre nu ne-am găsit în situația în care un adversar, o putere străină să facă atâtea eforturi pentru a influența rezultatul acestor alegeri”, a declarat Hillary Clinton, adăugând că sunt făcute în favoarea adversarului ei republican.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*