Ultimele Știri

Replica postului TV Realitatea: Protestatarii au cerut demisia lui Ponta

Premierul Victor Ponta i-a "fentat" pe protestatarii de la Sala Palatului

Postul TV Realitatea, cunoscut pentru atitudinea „îngăduitoare” față de Președinte, a încercat să echilibreze balanța, la câteva ore după ce România TV a difuzat imaginile în care Iohannis era huiduit la Sala Palatului. Un lucru este cert: adevărul va rămâne undeva la mijloc!

Se admite faptul că protestul a fost spontan, fiind abandonată teoria deputatului PNL Dan Cristian Popescu, care afirma că acel grup de persoane a fost adus de PSD. Președintele este lăudat pentru curajul de a folosi intrarea principală, înfruntând cu demnitate protestele celor adunați la Sala Palatului, în timp ce premierul Victor Ponta, prezent și el la deschiderea Festivalului de muzică „George Enescu”, a ales o intrare laterală. Cel vizat cu adevărat de protestatari a preferat însă să-i „fenteze”. Prin urmare, marele câștigător al serii a fost Klaus Iohannis.

„Un protest spontan a avut loc la Sala Palatului, acolo unde are loc Festivalul Internațional George Enescu, manifestanții cerându-i imperios președintelui Klaus Iohannis, care a fost prezent la eveniment, să-l demită pe Victor Ponta”, se afirmă în articolul de pe site-ul realitatea.net.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*