Ultimele Știri

Replica lui Predoiu pentru Tăriceanu: Dacă nu eram eu, azi erai lângă Vlasov

predoiu tariceanu

Cătălin Predoiu și Călin Popescu au intrat într-o serie de contre și replici acide, după lansarea noului program de guvernare al PNL.

Călin Popescu Tăriceanu a criticat aspru programul PNL și viziunea celor doi lideri, Vasile Blaga și a ‘premierului din umbră’ Cătălin Predoiu. 

„Au anunțat o viziune liberală și au oferit același discurs băsist despre marota reformei și modernizării – modernizare fără măsuri curajoase, reforma cu aceiași oameni”, a declarat Tăriceanu.

 „Cum au ajuns Vasile Blaga și Cătălin Predoiu să se declare liberali? După cum nu poți cere unui luptător de sumo să concureze la gimnastică ritmica la Mondiale, așa nu poți cere unor oameni politici populiști să gândească politici liberale autentice”, a completat liderul PNL.

Călin Popescu Tăriceanu a mai precizat că programul de guvernare al PNL este unul avortat, fapt ce a stârnit un răspuns acid din partea lui Cătălin Predoiu.

„Domnul Tăriceanu declară că am fost corect în Guvernul său, dar nu îşi asumă ce-am facut în Guvernul Boc. Atât am de spus: să stea linistit, eu nu am intrat în politică pentru bani, iar în ceea ce-l priveşte, dacă nu îl opream în Guvern, în 2008, să cedeze gratis Registrul Comerţului domnului Vlasov, era astăzi înregistrat lânga dl. Vlasov„, a scris Predoiu pe pagina sa de Facebook.

Mihail Vlasov,  fostul preşedinte al Camerei de Comerţ şi Industrie a României (CCIR) a fost condamant la 4 ani de închisoare cu executare în prima instanță, pentru trafic de influență.

„Sunt surprins de limbajul dlui Tăriceanu, care spune că programul PNL e „avortat”. Dl. Tăriceanu a vrut să jignească PNL, partidul care l-a propus prim-ministru, ulterior domnia sa acceptând fără probleme desemnarea sa de către Preşedintele Traian Băsescu. S-a gândit însă că un astfel de limbaj jigneşte zeci de mii de femei care, din motive medicale, sunt silite să recurgă avort? Acesta este „elegantul” domn Tăriceanu? Acesta e limbaj de nivelul Preşedintelui Senatului? Jos, foarte jos…”, a mai scris Predoiu pe pagina sa de Facebook.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*