Ultimele Știri

Repartizarea refugiaților: Europa ‘s-a făcut încă o dată de rușine’

Refugiaţi sirieni în Turcia

Vicecancelarul german Sigmar Gabriel a declarat marți că Europa ‘s-a făcut de rușine’ după eșecul de luni al reuniunii ministeriale de la Bruxelles în privința repartizării refugiaților în cadrul Uniunii Europene, transmite AFP.

‘Aseară (luni seară), Europa s-a făcut încă o dată de rușine’, a declarat în cadrul unei conferințe de presă Sigmar Gabriel, care este și ministru al economiei în guvernul cancelarului Angela Merkel.

Anterior, ministrul german de interne, Thomas de Maiziere, a sugerat reducerea fondurilor structurale ale Uniunii Europene în cazul țărilor care resping cotele de refugiați.

Miniștrii de interne europeni, reuniți luni de urgență la Bruxelles, nu au reușit să ajungă la un acord asupra repartizării obligatorii a 120.000 de refugiați, solicitată săptămâna trecută de Comisia Europeană pentru a face față uneia dintre cele mai grave crize migratorii în Europa după 1945.

Comentarii prin Facebook

1 Comentariu on Repartizarea refugiaților: Europa ‘s-a făcut încă o dată de rușine’

  1. Gabriel Marinescu // 16 septembrie 2015 at 10:52 // Răspunde

    Europa fara SUA nici nu conteaza si ar si inceta sa mai existe in cel mult o saptamana!Fac pe smecherii,se cred grozavi dar nu sunt decat niste gaozari imputiti ce fac doar socoteli stand cu curul pe scaune!De cate ori au dat de greu americanii i-au”scos”din rahat,apoi ei iarasi au facut pe nebunii afisand aroganta si dusmanie fata de SUA.

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*