Ultimele Știri

VIDEO: Renato Usatîi a fost reținut de SIS pe aeroportul din Chișinău

Primarul oreșului Bălţi din Republica Moldova, Renato Usatîi, a fost reţinut acum câteva minute pe Aeroportul din Chişinău.

La operaţiune au participat angajaţii Serviciului de Informaţii şi Securitate. Politicianul rusofon revenea în țară de la Moscova şi a fost dus la Procuratura Generală.

Când a fost întâmpinat la ieșirea din terminalul VIP de către un grup de ofițeri ai SIS-ului, care i-au prezentat un document ce prevedea „aducerea forțată a persoanei” la Procuratură. Acesta nu a opus rezistență, însă un grup de susținători ai acestuia au încercat să blocheze mașina. 

Максимальный репост !!!Беспредел !!!

Posted by Борис Тучак on 23 Octombrie 2015

 

„O porcărie. O întreagă subdiviziune SIS să vină să îl aducă forțat. Am un singur document din care aș putea să reies prin care e aducerea forțată. Ea se face de obicei de către un polițist de sector, nu de către o armată întreagă de oameni. Putea să vină un polițist, un ofițer de poliție, numai nu așa”, a declarat avocatul Ana Ursachi.

Întrebată dacă ar fi vorba de dosarul legat de interceptările publicate săptămâna aceasta, avocata a declarat că este sigură că e vorba de acest dosar.

Motivul „aducerii silite” este legat de înregistrările convorbirilor dintre Vlad Filat și Ilan Shor.

 

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*