Ultimele Știri

Remus Truică și Dan Andronic, liberi să plece acasă. Ordonanţele de reţinere au expirat

Remus Truică, Dan Andronic, dar şi ceilalţi trei suspecţi reţinuţi în dosarul restituirilor ilegale, liberi să plece acasă, ca urmare a faptului că ordonanța de reținere a acestora a aexpirat.

Instanţa i-a audiat până în jurul orei 3 dimineaţa, iar răspunsul la solicitarea procurorilor privind arestarea lor preventivă va fi dat vineri, la ora 13.

Urmează să fie audiat astăzi și Prințul Paul, la DNA Brașov. Acesta trebuia sî fie audiat miercuri însă audierea a fost amânată după ce prințului i s-a făcut rău și a fost internat în spital.

În dosar apare şi numele magnatului israelian Benjamin, Beny, Steinmetz, cu o avere estimată la 3,6 MILIARDE de dolari din extracţia diamantelor.

Într-una dintre declaraţiile date procurorilor, Paul de România a povestit cum a ajuns să apeleze la Remus Truică pentru retrocedarea unor proprietăţi. Ba chiar că era nemulţumit, pentru că nu se alegea cu mare lucru din afacere. Paul de România scrie în declaraţia dată la Direcţia Naţională Anticorupţie că Truică se lăuda cu relaţia apropiată pe care o avea cu şeful său, Adrian Năstase.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*