Ultimele Știri

Remiză pe teren, haos între suporteri

Naționala României a remizat la Budapesta în fața reprezentativei maghiare după un meci fără prea multe faze spectaculoase. Suporterii români cât şi cei maghiari s-au bătut între ei la începutul partidei.

După ce s-au bătut între ei fanii maghiari au început să atace forțele de ordine. Suporterii stelişti şi dinamoviştii s-au făcut de râs în startul partidei după ce şi-au împărțit pumni şi picioare, fiind nevoie de forțelor de ordine.

Cu excepţia unei lovituri libere obţinute de Torje şi trase peste poartă de Keşeru de la 16 metri, meciul nu a avut ocazii importante. România a avut posesie superioară în prima repriză, iar în partea a doua meciul a fost de calitate slabă.

Irlanda de Nord s-a impus în Insulele Feroe cu 3-1 şi Finlanda a bătut în Grecia cu 1-0.

Primul loc în grupă este ocupat de Irlanda de Nord, cu 16 puncte, urmată de România, cu 15 puncte, şi Ungaria, cu 12 puncte. Finlanda este pe locul patru, cu şapte puncte, iar Insulele Feroe este pe locul cinci, cu şase puncte puncte. Grecia a acumulat două puncte şi este ultima în grupă.

Următorul meci al naţionalei României va avea loc, luni, de la ora 21.45, pe Arena Naţională, în compania Greciei, în aceeaşi zi fiind şi: Finlanda – Insulele Feroe, Irlanda de Nord – Ungaria.

Anghel Iordănescu a folosit echipa: Tătăruşanu – Papp, D. Grigore, Chiricheş, Raţ – Prepeliţă, Hoban – Adr. Popa (Chipciu ’69), Sânmărtean (Budescu ’78), Torje (Maxim ’90) – Keşeru.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*