Ultimele Știri

Remiză între Dinamo și CFR Cluj pe Ștefan cel Mare

Dinamo a remizat pe teren propriu la capătul unui meci în care a fost dominată și pusă la grea încercare de atacurile tăioase ale clujenilor.

Prima ocazie mare a avut-o CFR-ul, în minutul 20, când Larie a șutat puțin pe lângă poartă, după un corner. În minutul 24, clujenii au o altă ocazie imensă, de data aceasta prin Camora, al cărui șut din 8 metri este deviat in extremis de Bărboianu.

Bilinski a semnat cea mai mare ocazie a dinamoviștilor din prima repriză, când a scăpat singur cu portarul și șutează cu forță, pe jos, în piciorul lui Mincă.

Cea de-a doua repriză a venit și cu golurile, Elhamed marcând în minutul 50, la capătul unui contraatac purtat de veteranul Marius Nicolae.

După nici 3 minute, Camora îl păcălește pe Traian Marc, trimițând un șut-centrare, iar portarul dinamoviștilor respinge mingea în propria poartă.

Din minutul 76, clujenii au jucat în inferioritate numerică, după ce căpitanul Ciprian Deac a fost eliminat pentru o talpă pusă de acesta pe glezna lui Gavrilă, într-un duel pentru minge.

Deși aflată în inferioritate numerică, tot CFR a fost cea care a atacat și care a avut cele mai mari ocazii, însă scorul a rămas neschimbat până la final. Astfel, Dinamo se află pe locul 7, la egalitate de puncte, deocamdată, cu Viitorul, care au și un meci în minus. De partea cealaltă, ardelenii au doar 17 puncte, aflându-se pe un rușinos loc 17, singura lor speranță pentru a se scăpa de la retrogadare fiind cele 24 de puncte, de care sunt foarte încrezători că li se vor înapoia.

Dinamo București: T. Marc – Bărboianu, A. Marc, Bunoza, Serginho – Elhamed, N. Grigore – V. Lazăr, M. Alexe, D. Rotariu – Bilinski. Rezerve: Naumovski – Fai, M. Cristescu, I. Șerban, Nedelcearu, M. Niculae, Gavrilă.

CFR Cluj: Mincă – Larie, Deac, Muniru, Tade, Jakolis, Dore, Thiago Lopes, Camora, Carp, Păun. Rezerve: Remo – Guimaraes, Chanturia, Szilard, Negruț, Tînc, Carter

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*