Ultimele Știri

Remiză albă între Dinamo și Steaua în Cupa României

Prima manșă a semifinalei Cupei României, disputată, joi, de Dinamo și Steaua, s-a încheiat fără goluri, scor 0-0. Meciul din „Groapă” a dezamăgit din punct de vedere al spectacolului, care și-a făcut apariția în rare momente. Jucătorii celor două echipe nu au făcut rabat de la efort, au încercat să-și adjudece victoria, dar au suferit enorm la capitolul tehnică și au comis multe greșeli individuale.

Doar Chipciu putea să fie periculos, dar a avut două execuţii complet ratate. Tot el a avut şi prima mare ocazie a meciului, când Enache i-a aşezat mingea frumos, însă „şeptarul” stelist a trimis peste. Şi Tamaş a fost aproape de gol la ultima fază a primei părţi – a încercat o execuţie spectaculoasă, dar mingea a ocolit poarta lui Cerniauskas.

„Roş-albaştrii” au ieşit bine de la vestiare. Hamroun a centrat din lovitură liberă, iar Paul Papp, nemarcat a trimis puţin peste. Replica lui Dinamo a venit imediat – Puljic nu a profitat de ieşirea greşită a lui Cojocaru. Gazdele puteau deschide scorul după o acţiune prelungită de atac, dar Rotariu a tras peste poartă dintre apărătorii stelişti.

Reghecampf i-a trimis pe teren pe Adi Popa şi Stanciu în ultima jumătate de oră. Enache nu a profitat de o centrare bună a lui Adi Popa, iar Stanciu putea să aducă victoria „roş-albaştrilor” în ultimele minute cu un șut din afara careului, care s-a oprit în bară. A doua manșă a semifinalelor va avea loc pe 20 aprilie.

Fotograf: Cătălin Spătaru

_MG_2175_MG_2182

_MG_2196

_MG_2221

_MG_2224

_MG_2228

_MG_2232

_MG_2235

_MG_2243

_MG_2285

_MG_2315

_MG_2321

_MG_2336

_MG_2351

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*