Ultimele Știri

Regele Mihai îşi serbează ziua la Palatul Elisabeta

Regele Mihai îşi serbează acum ziua de naştere şi onomastica la Palatul Elisabeta. Fiind deja o tradiţie, în această perioadă a anului, porţile palatului Elisabeta sunt deschise pentru toţi cei care vor să-l întâlnească pe rege.

Regele Mihai i-a invitat pe toţi românii din ţară şi din Republica Moldova la evenimentul „Porți Deschise” de la Palat.

Regele se simte foarte bine În România pentru că este ţara Majestăţii Sale şi se simte foarte bine în mijlocul românilor, pe care îi iubeşte foarte mult”, spune Sandra Gătejeanu Gheorghe, director de protocol al Casei Regale.

Aproximativ 1.200 de persoane împreună cu fanfara „Muzica reprezentativă a Armatei” i-au cântat  Regelui Mihai „Mulţi ani trăiască!” şi „La Mulţi ani”. Regele Mihai, principesa Margareta şi principele Radu au stat la balcon şi în timpul interpretării „Marşului Carol I”.

Preşedintele ales, Klaus Iohannis a venit la Palatul Elisabeta. Acesta a fost invitat la un prânz privat cu Regele Mihai I. Klaus Iohannis a fost întâmpinat la sosire de principesa Margareta şi de principele Radu. Conform unor reprezentanţi ai Palatului Elisabeta, Regele Mihai I şi Klaus Iohannis vor lua împreună un prânz privat, cu o durată de o oră, la care vor participa şi principesa Margareta şi principele Radu.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*