Refugiații nu mai au voie la piscinele publice – Decizie radicală în Germania!

  • George Comănescu
  • 17 ianuarie 2016
  • Externe

Refugiații de sex masculin nu mai au voie în piscinele publice, au decis autoritățile din Germania, după ce mai multe femei s-au plâns că au fost agresate de aceștia.

Peste 800 de refugiaţi se află în oraşul Bornheim din Germania. Autorităţile din acest oraş au decis să nu mai permită accesul imigranţilor de sex masculin, cu vârste de peste 18 ani, la piscinele publice.

Citește și: Protestul unui politician german: A trimis un autocar cu refugiați la biroul lui Merkel

Decizia a fost luată după ce au fost semnalate mai multe cazuri de agesiune sexuală, în urma cărora nimeni nu a fost pus sub acuzare.

Vocea Transilvaniei citează publicaţia The Washington Post, care precizează că au fost semnalate agresiuni sexuale în piscine publice și în alte orașe din Germania, inclusiv Munchen.

„Știu că fac o nedreptate pentru majoritatea oamenilor, dar eu nu văd o cale alternativă de a trimite acest mesaj clar”, a spus Markus Schnapka, responsabil cu probleme sociale în orașul Bornheim.

Citește și: Angela Merkel: ‘Suntem vulnerabili în fața refugiaților’

Astfel de cazuri au fost raportate în mai multe orașe din Europa, dar numărul agresorilor și al victimelor a fost mai mic.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *