Ultimele Știri

Refugiați sirieni se întorc în Siria. Aproape 4.000 au plecat deja, în luna august

imigranti

Tot mai mulţi refugiaţi sirieni aflaţi în Iordania se întorc în Siria, fie să rămână acasă, fie să-şi vândă bunurile pentru a pleca în Europa, potrivit unor date de la Înaltul Comisariat ONU pentru Refugiaţi (UNHCR), relatează BBC News online.

În luna august au plecat acasă aproximativ 4.000 de refugiați, acest număr fiind dublu față de cel din luna iulie. Unii dintre ei se întorc pentru a rămâne acolo, în timp ce alții se întorc pentru a își vinde bunurile, în speranța de a strânge destul de mulți bani, acre să îi ajute să își finalizeze călătoria spre Europa.

Aproximativ 86% dintre sirienii din Iordania trăiesc sub pragul sărăciei de acolo, cu 3,20 dolari pe zi, potrivit UNHCR.

”Ei n-au cu ce să-şi asigure un acoperiş deasupra capului, să pună mâncare pe masă şi să-şi trimită copiii la şcoală”, a declarat pentru BBC Cate Osborn, de la filiala pentru Iordania a Consiliului Norvegian pentru Refugiaţi (NRC). „Ei percep situaţia ca tot mai disperată”, a subliniat ea.

În ceea ce privește luna septembrie, au luat drumul spre casă aproximativ 100 de refugiați, zilnic, în comparaţie cu o medie de 120 pe zi în august şi de 60 pe zi în iulie. Creşterea numărului de sirieni care părăsesc Iordania coincide cu reducerea ajutoarelor care le erau oferite. Luna trecută, Programul Alimentar Mondial (PAM) a încetat să mai ofere tichete de masă unui număr de 229.000 de refugiaţi în Iordania, din cauza lipsei de fonduri.

Comentarii prin Facebook

1 Comentariu on Refugiați sirieni se întorc în Siria. Aproape 4.000 au plecat deja, în luna august

  1. Da dar nu se intorc din Europa ci pleaca din tarile arabe care nu-i vor, ca sa ii forteze astfel sa vinã (sa se refugieze) in Europa. Asta NU e o retragere a invaziei din Europa ci chiar INVAZIA PROPRIUZISA a Europei! Articolele astea excroace cu tituluri manipulante sunt creeate de masonii satanici care distrug lumea din umbra, ca sa tina lumea in intuneric si sa-i faca sa creada ca „e bine”, all the way to the grave (of Europe). Iar cei care imprastie asemenea articole pe net tot masoni anti-umanitate sunt. Un roman sau europeean nu are distribuii o asemenea absurditate ca sa manevreze credinta europenilor si sa ii faca sa creada ca „sirienii din Europa se intorc acasa” 😉 stiind ca mult nu citesc articolele ci numai titlul postarilor pe facebook. Aceste articole excroace si manipulatoare masonice au aparut paralel (si fac parte din acelasi plan satanic masonic anti-umanitate) cu anularea si interzicerea totalã in perioada asta a stirilor (pe orice cai) despre invazia Europei de catre musulmanii fundamentalisti din lumea intreaga sub pretentia ca sunt „sirieni” toti. ;), invazie existenta si marita pe zie ce trece, pe cand MEDIA mondiala (in mâna evreilor masoni) a intrerupt brusc orice stire despre aceasta invazie, si a inlocuit-o cu articolele astea cretine si criminale, ca sa „linisteasca” prostimea in Europa sa ii faca sa creada ca „nu mai sunt invadati” 😉 si ca „sirienii au plecat inapoi acasa” ;).

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*