Ultimele Știri

Reeditare Uefantastică, un proiect măreț pus la cale de pariuri

steaua rapid

Fostul jurnalist sportiv, Doru Gheorghiu, a chemat câțiva foști fotbaliști. Este vorba de fostul rapidist Vali Negru și ex-steliștii Petre Marin și Sorin Ghionea. Aceștia au anunțat că vor să reediteze sfertul UEFAntastic din urmă cu vreo 10 ani, Steaua-Rapid. 

Cred că ar trebui să vorbim cu Vasile Maftei, care era căpitanul Rapidului la acea vreme, să ne strângem mai mulţi. Fiind amical cred că pot evolua şi jucători care sunt încă în activitate.

Vali Negru, fost jucător Rapid

Încântat de ideea directorului executiv al Romanian Bookmakers, Doru Gheorghiu, s-a arătat și antrenorul echipei bucureștene din Liga a 3-a, Juventus, Daniel Oprița, care a precizat că ar fi un meci frumos dacă s-ar juca în teren cu eroii de atunci.

Interesant este că evenimentul se dorește a fi făcut de Patronatul Organizatorilor de Pariuri din România, Romanian Bookmakers, care a semnat un parteneriat cu Victory Cup, reprezentanţii caselor de pariuri, devenind astfel sponsor oficial al competiţiei.

Ultimul scandal legat de pariuri din Liga 1 este cel al antrenorului liderului, Astra Giurgiu, Marius Șumudică, un fost rapidist. În urmă cu aproape 10 ani, Steaua a eliminat pe Rapid din sferturile Cupei UEFA după 1-1 în meciul tur, respectiv 0-0 în retur. 

UPDATE

Doru Gheorghiu, directorul executiv al Romanian Bookmakers, ne-a contactat telefonic, susținând că nu el a fost persoana care i-a chemat pe foștii fotbaliști amintiți mai sus.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*