Ultimele Știri

Rectorul care a declarat teza lui Ponta un plagiat este propus ministru al Educaţiei

Mircea Dumitru, actualul rector al Universităţii din Bucureşti, care a declarat teza de doctorat a lui Victor Ponta ca fiind un plagiat, este propus în funcția de ministru al Educației.

Mircea Dumitru este profesor universitar, iar din anul 2015 este și rector al Universității din București. De asemenea, acesta este și președinte al Comisiei de Filosofie și membru al Consiliului General al Consiliului Național de Atestare a Titlurilor, Diplomelor și Certificatelor Universitare (CNATDCU).

Începând din anul 1998, Mircea Dumitru este doctor în Filosofie al Universității din București și, din același an, Doctor în Filosofie al Tulane University, New Orleans, Louisiana, SUA.

În perioada 2011-2015 a fost și prorector între 2008-2011, iar între 2012-2016, a fost membru al CNADTCU. Acesta a ocupat și funcția de președinte al panelului Științe Umaniste și Arte al CNATDCU în perioada 2010-2012. În perioada 2000-2008 a fost Decan al Facultății de Filosofie, Universitatea din București, conform Realitatea.net.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*