Ultimele Știri

Reacția șefului ANPC, după ce Victor Ponta l-a demis

Președintele ANPC, Marius Dunca, cunoscut pentru pozițiile sale, în apărarea clienților cu credite în franci elvețieni, în lupta cu băncile și cunoscut apărător al consumatorilor din România, a fost demis în mod surprinzător de premierul Victor Ponta. 

Decizia a fost publicată în Monitorul Oficial. În locul lui a fost numit Marcel Bogdan Pandelică. Acesta a ocupat anterior funcţia de secretar de stat în Ministerul Economiei.

„În acest moment vin în față dumneavoastră și pentru moment spun doar atât – am făcut tot ceea ce este legal și omenește posibil pentru a apăra drepturile fundamentale și esențiale ale consumatorilor. Dacă ANPC este vinovat pentru toate problemele din această țară – de la imposibilitatea de a amaneta capra, la salamul de pe raft, la contractul semnat cu banca, la hotelul incorect clasificat, la clubul care funcționează fără un aviz pe care alte instituții ar fi trebuit să îl dea… Eu imi asum vina și, vă rog, să nu condamnați comisarii care sunt la dispoziția dumneavoastră și care vă apără drepturile fiind remunerați mult mai puțin decât li se cuvine. Am fost numit politic, sunt demis politic…accept acest lucru! Nu comentez decizia Guvernului Ponta”, a spus Dunca.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*