Ultimele Știri

Reacția oficială a Stelei după pierderea siglei

La o zi după anunțarea verdictului ÎCCJ, prin care Gigi Becali a pierdut marca Steaua în favoarea MApN, oficialii Stelei îi asigură pe suporteri că participarea echipei în cupele europene nu este pusă sub semnul întrebării, așa cum s-a vehiculat în presă, se anunță într-un comunicat publicat pe pagina de Facebook a clubului.

Poziția comodă pe care au lansat-o oficialii clubului printr-un anunț oficial, care, de fapt, nu transmite nimic, vine după ce în presă s-a anunțat că această decizie ar putea aduce la dispariţia de facto al celui mai important club de fotbal din România, pentru că Becali va trebui să renunţe la absolut tot ceea ce ar putea produce asociere cu marca Steaua a MApN și-și putea păstra în palmares doar 4 dintre cele 25 de titluri şi una dintre cele 21 de Cupe ale României cucerite după anul 2004.

comunicat_steaua
Acest scenariu sumbru îl dezmint vocile fotbalului românesc, printre care și neuitatul Dumitru Dragomir, care crede că MApN dorește să obțină o sumă de 2 milioane de euro de la Gigi Becali în schimbul siglei, însă patronul Stelei refuză să negocieze cu Armata folosirea în continuare a mărcii Steaua și plănuiește să schimbe emblema şi nuanţa culorilor, conform unor surse apropiate latifundiarului care se află în închisoare.

Ieri, atât Helmuth Duckadam, preşedintele de imagine al Stelei, cât și Cătălin Făiniş, ofiţerul de presă al Stelei au refuzat să comenteze decizia luată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

„Nu am ce comenta, pentru că nu ştiu detalii. Voi comenta în momentul în care voi şti mai multe”, a declarat Duckadam.

„Clubul Steaua nu poate oferi în acest moment nicio poziţie oficială”, a spus Cătălin Făiniș

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a anulat, miercuri, printr-o decizie irevocabilă, marca Steaua Bucureşti înregistrată de clubul de fotbal deţinut de Gigi Becali, în procesul intentat acestuia de Clubul Sportiv al Armatei Steaua.

Clubul deţinut de Becali a fost acţionat în instanţă în 2011 de Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti, care a solicitat anularea mărcii înregistrate de patronul roş-albaştrilor.

Prin decizia luată miercuri, instanţa supremă a anulat marca Steaua Bucureşti înregistrată sub nr. 061735 în 29 ianuarie 2004 de SC Fotbal Club Steaua Bucureşti SA, dând astfel câştig de cauză clubului Sportiv al Armatei.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*