Ultimele Știri

Reacția lui Victor Ciorbea în scandalul stenogramelor

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, a reacționat după ce numele său a apărut în scandalul stenogramelor din dosarul unui ofițer STS care a fost trimis în judecată de DNA.

Victor Ciorbea spune că nu are nicio legătură cu persoanele care au vorbit despre el în convorbirile interceptate de către DNA.

„Am aflat despre informaţia apărută în mass-media în seara zilei de 3 ianuarie 2016, atunci când eram în concediu. Politicianul PSD este de fapt primarul Năvodariului, Matei Nicolae. La acea audienţă am fost însoţit de mai multe persoane. Exceptând acea audienţă, nu i-am cunoscut şi nu îi cunosc pe cei doi protagonişti ai stenogramei”, a spus Ciorbea, conform unui comunicat de presă.

Ofițer STS, prins în timp ce lua șpagă

Ofițerul STS, Ştefan Enache, a fost trimis în judecată de DNA pentru că a primit 30.000 euro şpagă. El a fost prins în timp ce lua banii, chiar lângă sediul Guvernului.

Numele lui Victor Ciorbea a apărut într-o stenogramă publicată în presă. Este vorba de o întâlnire din 10 decembrie între colonelul STS și un politician PSD din Constanța, în care cel din urmă spune că Avocatului Poporului îi este teamă de DNA.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*