Ultimele Știri

Reacția lui Predoiu la ieșirea din sediul DNA

catalin predoiu

Fostul ministru Cătălin Predoiu a declarat, miercuri, că a dat o declaraţie de martor la DNA, în legătură cu procedura urmată la desemnarea unui reprezentant al Ministerului Justiţiei într-un grup de lucru interministerial. Predoiu a precizat că nu poate spune în ce dosar a fost audiat, pentru că nu vrea să prejudicieze cercetarea.

“Am dat o declaratie de martor în legătură cu aplicarea unei proceduri de desemnare a unui reprezentant al Ministerului Justiţiei într-un grup de lucru interministerial. Am arătat că această procedură cuprindea emiterea unei adrese de la Secretariatul General şi trimiterea unei adrese de răspuns de la Ministerul Justiţiei către Secretariatul General. Această procedură a fost respectată perfect legal de Ministerul Justiţiei. Alte detalii nu vă pot oferi pentru că nu doresc să prejudiciez mersul anchetei”, a spus Predoiu, după ce a fost audiat la Direcţia Naţională Anticorupţie.

Întrebat dacă a fost vreo problemă în cazul desemnării acelui reprezentant, Predoiu a spus: “Nu este nicio problemă, dar procurorul de caz dorea să lamurească acest aspect. L-am lămurit”.

 

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*