Ultimele Știri

Reacţia lui Ponta: Gorghiu şi-a pierdut principalul aliat, pe Vanghelie

Victor Ponta şi Marian Vanghelie

Liderul PSD, Victor Ponta, a evitat să comenteze percheziţiile efectuate de procurorii anticorupţie la locuinţa lui Marian Vanghelie, spunând că nu poate discuta de cauze penale, dar a apreciat că, politic, copreşedintele PNL Alina Gorghiu şi-a pierdut principalul aliat şi trebuie să îşi caute altul.

Premierul Victor Ponta a reacţionat ironic în adresa Alinei Gorghiu pe fondul percheziţiilor şi acuzaţiilor DNA la Marian Vanghelie, primarul Sectorului 5.

„Nu cunosc şi nu comentez cauze penale. Strict politic, cred că Gorghiu şi-a pierdut principalul aliat, pe Vanghelie, şi acum trebuie să-şi caute altul”, a spus Ponta.

Primarul Sectorului 5 al Capitalei, Marian Vanghelie, la locuinţa căruia procurorii anticorupţie fac percheziţii, are calitatea de suspect, afirmă avocatul acestuia, Cezar Bivolaru, precizând că pe mandatul de aducere la DNA se menţionează că acesta este suspectat de abuz în serviciu.

Întrebat dacă Vanghelie a perceput comisioane pentru încheierea unor contracte cu Primăria Sector 5, avocatul a spus: ”Sunt sigur că nu”.

Ancheta DNA vizează fapte de corupţie care s-au petrecut din 2007 şi până în prezent, privind lucrări publice care au fost atribuite în mod ilegal, iar valoarea contractelor se ridică la două miliarde de lei.

CONFERINTA EXTRAORDINARA - PSD BUCURESTICiteşte şi: Marian Vanghelie ar fi primit o mită de zeci de milioane de euro

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*