Ultimele Știri

Reacţia lui Liviu Dragnea şi a Alinei Gorghiu după demisia lui Vasile Blaga

dragnea

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a făcut un scurt comentariu după demisia copreședintelui PNL, Vasile Blaga. Dragnea susține că această demisie nu aduce vreo schimbare la PNL, care este la fel de prins în metehnele vechiului PDL, conform Digi24.

„Demisia lui Blaga nu schimbă cu nimic situația PNL. Este acelaşi partid care a făcut mult rău României şi mă refer în special la fostul PDL”, a scris Liviu Dragnea pe pagina de Facebook.

Pe aceeaşi tremă a comentat şi Alina Gorghiu, copreşedintele PNL care susține că regretă problemele pe care le are fostul copreședinte al PNL, dar anunță că liberalii, alături de Dacian Cioloș și Klaus Iohannis, își continuă lupta.

„Regret situația deloc confortabilă în care se află colegul și prietenul nostru, domnul co-președinte Vasile Blaga, și am totală încredere în prezumția de nevinovăție. Așa cum am procedat în toate situațiile, nu voi face niciun comentariu pe fond, despre dosare și anchete, deoarece nu aceasta este menirea unui om politic și a unui lider de partid, a anunţat Alina Gorghiu.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*