Ultimele Știri

Reacția lui Klaus Iohannis după ce i s-a spus că e sluga americanilor – VIDEO

Președintele Klaus Iohannis a avut o reacție fabuloasă în momentul în care un cetățean i-a spus că „a ajuns sluga americanilor”.

Klaus Iohannis saluta oamenii, la Iași, unde a participat la ceremoniile cu ocazia împlinirii a 157 de ani de la unirea Moldovei cu Țara Românească. La un moment dat un localnic i-a spus că a „ajuns slugă la americani”.

Localnic: „Iohannis, ai ajuns sluga americanilor!”

Klaus Iohannis: „Decât a rusilor, tot e mai bine așa!”

Mii de oameni, de Ziua Unirii, la Iași

Aproximativ 6-7.000 de persoane s-au adunat, duminică, în Piaţa Unirii, din Iaşi, la manifestările organizate cu ocazia aniversării Unirii Principatelor Române. Preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Dacian Cioloş au fost prezenţi la manifestaţii.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat că speră ca 2016 va fi un an electoral decent şi că este nevoie de abordări, idei şi oameni noi care au înţeles că „metehnele trecutului trebuie să rămână ale trecutului”, precizând că îţi va face auzită vocea, dar nu pentru a intra în campanie.

Citește și: Klaus Iohannis: Ideea alegerii primarilor în două tururi de scrutin este foarte bună

Premierul Dacian Cioloş a vorbit despre proiectele de dezvoltare a infrastructurii şi de realizarea unor legături între provinciile istorice, iar primarul de Chişinău, Dorin Chirtoacă, a susţinut că autostrada din Moldova ar trebui să ajungă până în capitala R. Moldova. El a mai spus că îşi doreşte ca cetăţenii moldoveni să aibă unul, nu două paşapoarte.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*