Ultimele Știri

Reacția lui Iohannis în cazul Vosganian

Klaus Iohannis

Președintele României Klaus Iohannis se lovește pentru prima dată de năravurile politicienilor din fostul său partid. Liberalii l-au salvat pe Varujan Vosganian pentru a doua oară de urmărirea penală.

”Mă așteptam ca Senatul să încuviințeze cererea DNA de începere a urmăririi penale în cazul senatorului PNL Varujan Vosganian. Votul senatorilor arată că nu s-a înțeles încă pe deplin necesitatea schimbării pentru care am pledat atât la consultările cu partidele politice parlamentare, cât și în recentul discurs ținut în plenul Parlamentului. În fața justiției, nu există decât o singură măsură: respectul față de lege, indiferent de persoană sau funcție”, a scris Klaus Iohannis pe Facebook. 

Președintele se pare că nu e la curent  nici cu detaliile dosarului în care este anchetat Varujan Vosganian. D.I.IC.O.T  a înaintat Procurorului General al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, referatele prin care s-a solicitat aviz pentru urmărire penală faţă de Vosganian și nu Direcția Națională Anticorupție.

Așa cum ne-au obișnuit politicienii români se complac într-un mediu infracțional și mereu încearcă să se ascundă de lege cu ajutorul ‘sfintei imunități’.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*