Ultimele Știri

Reacția lui Ghiță Ciobanul, după ce parlamentarii au votat pentru limitarea numărului de câini la stâne: ”Ei vorbesc în contul lor propriu, nu în contul ciobanilor”

Ghiţă Ciobanul a comentat pe baza noii legi conform cărora ar trebui să existe un număr limitat de câini la stâne, menționând că ”parlamentarii vorbesc în contul lor propriu, nu în contul ciobanilor”.

După ce le-au rezolvat pe toate, senatorii şi deputaţii au avut grijă să stabilească câţi câini trebuie să păzească o stână de oi, în lipsa altor detalii care necesită dezbateri. Aşa că au făcut o lege, au votat-o şi au trimis-o spre promulgare. Surpriză a venit atunci când preşedintele a şi promulgat-o. Prin urmare, ciobanii trebuie să ştie că la şes, pot avea la stână doar un câine, la deal doi, iar la munte cel mult 3. Cine încalcă legea se poate alege şi cu amenzi.

Situația care la prima vedere ar putea stârni chiar amuzament, este primită prost de către ciobani, care spun că nu pot face față cu un număr mai mic de câini.

„Noi nu suntem cu nimic împotrivă, dar număr limitat de câini nu putem. Nu poţi face faţă nici la câmpie, nici la deal, nici la munte. Ne-a întrebat cineva pe noi când s-a făcut legea asta? Ei (parlamentarii, n.r.) vorbesc în contul lor propriu, nu în contul ciobanilor”, a spus Ghiţă Ciobanul, la România TV.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*