Ultimele Știri

Răzvan Raț va fi căpitanul echipei naționale la meciul cu Ungaria

Mâine va avea loc cel mai important meci pentru români, iar Victor Pițurcă susține că elevii săi sunt pregătiți din toate punctele de vedere pentru a înfrunta Ungaria în preliminariile EURO 2016.

În cadrul conferinței de presă dinaintea meciului cu Ungaria, Victor Pițurcă a declarat că încă se gândește la echipa de start, iar cele două posturi la care se gândește pe cine să titularizeze sunt în atac și apărare.

Sunt posturi asupra cărora nu m-am decis în privința primului 11, precum cel de atacant și de fundaș dreapta. Am timp până mâine la prânz să iau o decizie. Trebuie să intre în teren jucătorii cei mai în formă și care pot rezolva orice problemă legată de joc și adversar„, a spus Victor Pițurcă.

Deasemenea, pentru meciul de mâine seară, Victor Pițurcă a ales să-i dea banderola de căpitan lui Răzvan Raț.

„Iniţial am vrut să fie Vlad Chiricheş căpitan, dar am decis ca Raţ să ia banderola până la urmă. E meciul cu numărul 99 pentru el, sper să fie apt şi cu Finlanda, unde o să joace meciul 100. E o performanţă uriaşă asta. Chiricheş a fost căpitan în victoria cu 3-0 cu Ungaria din campania trecută. Ăsta era atuul lui”, a precizat selecționerul.

După Pițurcă, fazele fixe sunt punctul forte al maghiarilor, iar jucătorii trebuie să fie atenți în momentele loviturilor libere ale adversarilor.

„Punctul forte al echipei adverse este reprezentat pe fazele fixe. Au jucători de calitate de la mijloc în sus. Nu este un lucru bun pentru noi revenirea lui Szalai. La prima vedere suntem favoriţi, dar nu avem siguranţa unui rezultat favorabil. Pentru asta trebuie să muncim. Ungaria va veni să îşi vândă scump pielea, un rezultat negativ i-ar cam scoate din cărţile calificării. Mă interesează primele două locuri, nu neapărat primul loc. Dacă vom câştiga, vom face un pas uriaş spre calificare, dar nu decisiv”, a mai spus Pițurcă.

Prima reprezentativă a României întâlneşte, sâmbătă, de la ora 19.00, pe Arena Naţională, selecţionata Ungariei, iar atmosfera va fi una incendiară pe stadion, având în vedere că s-au cumpărat toate biletele pentru acest meci.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*