Ultimele Știri

Războiul între Liviu Dragnea şi Victor Ponta continuă: ”Sunt foarte dezamăgit și supărat. O asemenea idee este neadevărată și nedreaptă”

Între Liviu Dragnea și Victor Ponta pare să fie un război continuu, acesta amplificându-se mai ales după ce Liviu Dragnea le-a spus liderilor PSD că declaraţii precum „vătaf judeţean”, aşa cum a sugerat Victor Ponta, nu ajută partidul, mai ales înaintea alegerilor parlamentare. 

Victor Ponta a reacționat la afirmațiile lui Liviu Dragnea, declarând că este dezamăgit că acesta îl vede ca pe un dușman al partidului.

„Sunt foarte dezamăgit și supărat DACĂ această știre e adevărată și cu adevărat Liviu Dragnea mă vede pe mine și pe liderii ALDE ca pe dușmanii PSD. Pe lângă faptul că o asemenea idee este neadevărată și nedreptă (după ce toată viața mea politică am activat doar în PSD și după ce m-am luptat pentru PSD ca pentru familia mea, iar Daniel Constantin și Călin Tariceanu au fost mereu aliați corecți și de încredere) cred că este și o mare greșeală[…]Dacă într-adevăr Liviu Dragnea ar gândi așa atunci la Cotroceni trebuie deschisă șampania! Eu sper însă că a fost doar o informație „pe surse” care se va dovedi neîntemeiată”.

Liviu Dragnea a infirmat însă că ar fi făcut declarații conform cărora Voctor Ponta și ALDE sunt dușmani ai PSD.

”Vreau să infirm că aş fi spus la Comitetul Executiv că cel mai mare duşman al nostru este ALDE. O prostie mai mare ca asta, n-am putut să aud. Le-am spus colegilor că, dincolo de obiectivul principal care este obţinerea unui scor bun la parlamentare, un alt obiectiv este ca ALDE să intre în Parlament şi pentru asta suntem dispuşi să-i ajutăm cu tot ce putem. Oriunde am avut posiblitatea, am făcut alianţe peste tot în judeţe, am o relaţie foarte bună cu domnul Călin Popescu Tăriceanu şi cu Daniel Constantin şi este o formaţiune cu care sper şi dorim să facem majoritatea după alegerile parlamentare din toamnă.”, a spus Liviu Dragnea.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*