Ultimele Știri

Războiul din Siria, pe înţelesul românilor: Conflictul militar, explicat într-un VIDEO

siria

Un video despre conflictul din Siria, realizat de renumita platformă web românească Creative Monkeyz, încearcă să explice, pe înţelesul tuturor, care este originea războiului ce se desfăşoară de mai mulţi ani în Siria şi în care recent s-au implicat ţări precum Rusia, Turcia, Germania, Franţa şi Marea Britanie.

Echipa Creative Monkeys a realizat un video pe tema conflictului global din Siria. Pe canalul oficial de youtube, unde a fost postat filmuleţul, realizatorii au postat şi un mesaj: „Pentru toţi cei care doreau mai multe informaţii referitor la conflictul din Siria, ne-am hotărât să realizăm o animaţie în care să vorbim, sumar, de cauzele şi părţile implicate în acesta. Rolul e pur informativ”.

Video-ul a fost încărcat pe 5 decembrie şi a strâns 84.235 de vizualizări.


Producătorii Creative Monkeyz au realizat un site web dedicat artei (atât digitale cât şi tradiţionale). Site-ul conţine tutoriale video în română pentru diverse programe ale Adobe Systems şi galerii inspiraţionale – elemente grafice gratuite folosibile în proiecte comerciale. Conţinutul este gratuit în întregime. Este site-ul originar al cunoscutului serial RObotzi.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*