Ultimele Știri

Război între Băsescu și Dragnea: ”E un mare mincinos. Caracterul lui este mizerabil”

Traian Băsescu a comentat zvonul conform căruia Liviu Dragnea i-a susținut campania acestuia. Deși informația a fost făcută publică de Teodor Nițulescu, Băsescu susține că acesta este un ”om serios” și că cel mai probabil Dragnea i-a furnizat aceasta informație falsă, președintele interimar al PSD fiind ”un mare mincinos”.

Băsescu afirmă că Liviu Dragnea a lansat această minciună pentru a se pune bine cu prefectul.

„Dacă am văzut bine, este o afirmaţie a fostului prefect. Ce vă pot garanta este că Niţulescu este un om serios, care nu am constat să fi minţit. Am înţeres că Niţulescu a primit această informaţie de la Dragnea. Dragnea e un mare mincinos. Ca să se pună bine cu prefectul, a zis o minciună. Vă mărturisesc că am sunat şi la trezorierul fostului PDL şi la Vasile Blaga. Mi-au infirmat categoric. Caracterul lui Dragnea e unul de om dispus să mintă ca să-i fie lui bine. Când a plecat de la PD, a făcut-o ca să-şi rezovle nu ştiu ce probleme economice. Dacă ar avea partidul pe mâna, l-ar vinde ca să-i fie lui bine”, a declarat Băsescu, după care a relatat alte întâmplări cu liderul PSD.

Fostul președinte este de părere că Dragnea are un caracter ”mizerabil” și este îngrijorat că acesta se află în fruntea celui mai mare partid din România, deoarece partidul este unul reprezentativ pentru țară.

„Dacă spunea PSD-ului (despre sponsorizarea din campania lui Băsescu), îl strângeau de gât. El a purtat ghinon tuturor. Cum i-a sacrificat pe Geoană, pe Ponta. El s-a băgat peste tot unde credea că este bine. Caracterul lui este mizerabil, dar ăsta e Dragnea. (…) Nu vorbesc pentru că vreau să nu fie ales Dragnea. Mă îngrijorează pentru că PSD e cel mai mare partid, e reprezentativ pentru România şi să pui un om de teapa lui Dragnea… Este un om pe care să-l ţii departe de tine”, a mai declarat Băsescu.

Despre discuţia cu Vasile Blaga, fostul preşedinte a declarat: „L-am sunat când am văzut în presă… Vasile era pe la Vaslui şi l-am sunat să-l întreb dacă ştie ceva despre o eventuală sponsorizare de la Dragnea. Sigur că l-a luat râsul.”

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*