Ultimele Știri

Război declarativ între Victor Ponta și Rareș Bogdan

La revenirea în țară, Victor Ponta a explicat, astăzi, pe holurile Parlamentului că vacanța de câteva zile pe care a avut-o în Dubai a fost pe banii săi, nu pe cei ai statului, iar despre detaliile apărute în presă a sejurului său alături de Sebastian Ghiță și Gino Iorgulescu acesta l-a acuzat pe Rareș Bogdan, numindu-l un alt ofițer acoperit. Replica jurnalistului de la Realitatea TV nu a întârziat să apară.

Cele patru zile petrecute de Victor Ponta în Dubai a stârnit interes către public, mai ales după ce Realitatea TV a publicat o imagine cu premierul aflat într-un club exclusivist din Abu Dhabi, surâzând și cu o şapcă de blugi pe cap. Detaliile despre nota de plată acumulată în noaptea de sâmbătă spre duminică, dar precum și informațiile cu privire la avionul privat care ar fi trebuit să-l aducă în ţară pe Ponta au fost prezentate de același post de televiziune, iar Victor Ponta l-a acuzat pe Rareş Bogdan că este ofiţer acoperit.

„După un an foarte greu, m-am dus câteva zile în concediu, pe banii mei, nu ai Guvernului. Toate minciunile, poveştile pe care le-aţi văzut – stăteaţi aseară să pândiţi avioane private, care urmau să vină din lună, din note de plată despre ceva (…) Toţi cei care mă cunosc, de 40 de ani, ştiu că nu beau whisky. Poate alţi preşedinţi, nu eu. Toate aceste lucruri fac parte dintr-un scenariu care s-a construit. De când domnul Turcescu s-a deconspirat, a rămas doar domnul Rareş Bogdan, ofiţer acoperit, care prezintă aceste lucruri”, a declarat Victor Ponta.

La scurt timp după ce l-a acuzat premierul, Rareș Bogdan a reacționat virulent:

„Domnul Ponta cum poate să iasă din acest episod în care a intrat, din această excursie (…) decât aruncând cu noroi în ventilator? Deci dl Ponta consideră că toți cei trei milioane și jumătate de români din afara granițelor sunt ofițeri acoperiți, pentru că pozele primite de mine pe rețeaua de socializare Facebook sunt de la doi români.

(…) Acum, dl Ponta, pentru a ieși din această ecuație, încearcă să arunce cu noroi. Să fie lucrurile foarte clare: dacă aș fi fost ofițer de informații, aș fi fost cât se poate de mândru de această chestiune, dar lucram într-o structură de informații, nu lucram în presă. Deci, dacă eram ofițer acoperit, mergem la SRI, la SIE, la DGIA, la alte structuri. Atâta timp cât lucrez în presă, sunt jurnalist. Asta nu înțelege dl Victor Ponta. De cariera mea nu s-au ocupat cei de la SIE. Nu a trebuit să vină dl George Maior să mă ajute să devin premier, nu au trebuit să vină ofițerii de legătură să mă ajute să mă transforme dintr-un procuror slab sau prost, cum a fost dl Victor Ponta, într-un politician. N-a trebuit nimeni să mă ducă de mână la Adrian Năstase în birou, pentru a mă promova ca șef al Corpului de Control. La mine lucrurile sunt foarte simple: eu am o carieră de 12 ani în jurnalism și rămân jurnalist. Deci astfel de acuzații îl descalifică pe dl Ponta.

(…) Dacă dl Ponta mă obligă să vorbesc, credeți-mă că îl ajut mai mult decât Traian Băsescu sau Ludovic Orban să-i fie rușine să iasă pe stradă”.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*