Ultimele Știri

Răsturnare de situație! Salvamontista agresată de interlop își retrage plângerea

Răsturnare de situație în cazul salvamontistei care a fost agresată de un interlop. Tânăra dorește să-și retragă plângerea depusă împotriva agresorului.

Un notar public a postat pe Facebook anunțul conform căruia Miruna Inel, fata agresată, a mers la cabinetul său pentru a-și retrage plângerea.

notar

Contactată de jurnalista Anamaria Sanda , de la Vocea Străzii, Miruna Inel a declarat că momentan nu dorește să discute de acest subiect, precizând nu s-au făcut presiuni asupra ei, scrie Lucian Mândruță pe blog.

„Nu vreau să discut despre asta. Încă nu am hotărât nimic. Nu e vorba despre presiuni”, a spus Miruna Inel.

Salvamontista Miruna Inel a fost agresată la începutul lunii februarie în stațiunea montană Straja. În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum aceasta stă în picioare, la barul din staţiunea montană Straja şi vorbeşte cu alţi doi bărbaţi pe care pare să-i cunoască bine. Era ora două, noaptea.

La un moment dat, femeia întoarce capul spre masa unde stătea aşezat Constantin Sorin Palesică, cunoscut lider al lumii interlope din Lupeni. Tânăra pare că intră în vorbă cu bărbatul şi se apropie de masa acestui. Din senin, interlopul îi dă o palmă peste faţă. De cum se dezmeticeşte, salvamontista se apropie din nou de agresor care continuă să o bruscheze. Peste doar câteva secunde Interlopul îşi strânge pumnul şi o loveşte din nou, direct în faţă. Femeia cade imediat la pământ.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*