Ultimele Știri

Răsturnare de situație. Becali: „L-am convins să rămână la Steaua!”

După ce în această dimineaţă i-a anunţat pe jucători că demisionează de la Steaua, la ora 15:00 Mirel Rădoi s-a întâlnit cu Becali la palatul din Aleea Alexandru să îi dea vestea.

La ora 17:00, după două ore de discuţii, Gigi Becali l-a convins pe Mirel Rădoi să continue la Steaua. Hotărât să renunţe după umilinţa cu Rosenborg (0-3), tehnicianul campioanei a revenit asupra deciziei, fiind întors din drum după ce a stat de vorbă cu naşul său.

La sfârșitul întâlnirii, latifundiarul a întocmit o conferință de presă ad-hoc în care a dezvăluit ce a discutat timp de 2 ore cu Rădoi:

„A vrut să renunțe, a fost la echipă, dar n-a fost vehement. A fost așa, pe picior de reununțare. A venit aici, mi-a spus și mie că vrea să renunțe. L-am convins ca să continue antrenor la Steaua.

A zis că nu înțelege de ce nu e un declic la echipă. Atunci eu i-am spus că din punctul meu de vedere, dacă am dominat adversarul o repriză, tot timpul, dar am avut ghinioane și am pierdut meciurile. I-am spus că trebuie să fie mai sever. A fost greu să-l conving să rămână.

Este păcat, dacă pleci acum, va rămâne o pată pe meseria ta. Sunt convins că va lua campionatul și Cupa și Cupa Ligii. Și pe urmă încercăm accederea în liga campionilor. În iarnă o să-i iau și un atacant valoros.

Nu pot să-l mint, ăștia sunt banii, trebuie să plece doi trei jucători, poate și o scădere a salariilor. Tahar n-ai ce să faci cu el n-ai unde să-l folosești.”

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*